dala-energi-startbild-2500
Allmänt /

Stäng Info till boende i Säters kommun

Uppdatering 20171207 kl 09:15
Under morgondagen fortsätter vårt arbete med att få ner de träd som ligger på ledningarna för att undvika fler och längre störningar.
För att kunna arbeta säkert behöver vi stänga av spänningsförande ledningar och vi beklagar de besvär som uppstår på grund av detta. Byarna som berörs under torsdagen är Nisshyttan, Bondhyttan, Gessån och Nyhyttan. Det går inte att ange tidpunkt eller längd för avbrotten, men vi gör allt vad vi kan för att hålla nere avbrottstiden.


Uppdatering 20171205
Under morgondagen fortsätter vårt arbete med att få ner de träd som ligger på ledningarna för att undvika fler och längre störningar. För att kunna arbeta säkert behöver vi stänga av spänningsförande ledningar. På onsdag kommer byarna att vara i områdena som anges nedan. Tyvärr kan vi varken svara på tidpunkt eller längd, men vi gör allt vi kan för att hålla nere avbrottstiden.

– Norbo
– Ulvshyttan
– Skenshyttan
– Fallet
– Grängshammar


Under morgondagen tisdag, kommer vi fortsätta vårt arbete till följd av förra veckans stora nederbörd. Vi kommer att röja ledningsgator och ta bort nedfallna träd. För att kunna arbeta säkert behöver vi stänga av spänningsförande ledningar.

Strömavbrotten kommer under morgondagen att drabba byarna Silvberg, Grängshammar, Norbo och Dalkarlsnäs (söder om Ljustern). Arbetet påbörjas på morgonen, preliminär tid 8:00-9:00, och kan komma att pågå under hela dagen.

Vi kommer under veckan även att arbeta oss bort mot Smedjebacken och då kommer de planerade avbrotten bland annat att drabba byarna Skenshyttan, Ulvshyttan och Nyhyttan.

reportage_sater_1711305