Årsredovisning och hållbarhetsrapport 2022 – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Årsredovisning och hållbarhetsrapport 2022

  • 1 min read

Hållbarhetsrapport vänder sig främst till våra ägare, kunder och medarbetare. Målsättningen med rapporten är att ge våra intressenter en bild av hur vi arbetar för ett hållbart Dala Energi som hjälper människor och företag att leva och utvecklas i vår bygd på ett enkelt, effektivt och hållbart sätt. I rapporten beskriver vi vad det är vi uppnått under 2022 i vårt arbete för en långsiktigt hållbar utveckling, men också vilka målsättningar som driver oss till att fortsatt vara ett framgångsrikt, hållbart och innovativt bolag.

-Vi har satt upp en tydlig målbild för att skapa värden värden för kunder och ägare.  Inom många områden har vi en bra status och riktning. Bland annat har leveranssäkerheten  förbättrats, bygden har fått tillgång till bredband via fiber och vi har skapat förutsättningar för en höjd utdelningsnivå till aktieägarna. Vill också lyfta fram att vi är en av Sveriges tre mest attraktiva arbetsgivare och nådde därmed statusen excellent, säger Bengt Östling vd.

Årsredovisning 2022
Hållbarhetsredovisning

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.