Avslutning på praktikperioden för Olle och Julia – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Avslutning på praktikperioden för Olle och Julia

  • 2 min read

Idag markerar vi slutet på fyra veckors praktikperiod för två av våra begåvade praktikanter, Olle Lissollas och Julia Westlund, från Stiernhööksgymnasiet i Rättvik.

Olle Lissollas är praktikant från El- och Energiprogrammet som går sitt sista år på Stiernhööksgymnasiet. Olle, som bor i Rättvik, har under sin praktik på Dala Energi fått praktisk erfarenhet inom elbranschen, från högspänningsskarv till byte av kabelskåp och lågspänningsstolpar. – Mitt mål är att fortsätta växa inom elbranschen efter studenten, säger Olle.

Julia Westlund, 18 år från Rättvik, har delat Olles praktikresa. – Jag har trivts jättebra och blivit ännu mer taggad på att jobba inom energibranschen, säger Julia, som också går sitt sista år på Stiernhööksgymnasiet. Hennes praktik har stärkt hennes intresse för att arbeta inom energidistribution.

Att se unga talanger som Olle och Julia växa och utvecklas är en påminnelse om hur viktigt det är att stödja nästa generations energiexperter. Deras engagemang har varit en frisk fläkt för oss på Dala Energi och vi önskar dem båda all framgång i deras framtida karriärer och att de inspirerats i sina framtida yrkesval.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.