Service för er infrastruktur – vårt samarbete med Hedemora Energi – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Service för er infrastruktur – vårt samarbete med Hedemora Energi

  • 2 min read

På Dala Energi är vi alltid på jakt efter nya sätt att förbättra och utöka de tjänster vi erbjuder våra kunder. Ett lysande exempel på detta är det etablerade samarbetet med Hedemora Energi, där vi tillsammans har tagit ett stort kliv framåt i att säkerställa beredskap och övervakning av elnätet.

Ett samarbete som lyser upp framtiden
För några månader sedan tog vi ett viktigt steg genom att ingå ett avtal med Hedemora Energi. Genom detta avtal har vi på Dala Energi tagit på oss rollen som Eldriftledare för deras elnät under de timmar då de flesta andra tar en välförtjänt paus. Detta innebär att vi står redo att övervaka och hantera eventuella störningar i elnätet utanför ordinarie arbetstid och på helgdagar.

Vad innebär detta för våra kunder?
Detta samarbete betyder att vi kan erbjuda ännu högre service och trygghet. Medan Hedemora Energi fortsätter att ha montörsberedskap, ser vi till att övervakningen och beredskapen är konstant. Det är en del av vårt åtagande att se till att våra kunder alltid har tillgång till pålitlig och säker elservice.

Varför är detta viktigt?
Att dela expertis och resurser med Hedemora Energi gör oss starkare tillsammans. Det skapar en grund för ett effektivt samarbete och ger oss möjligheten att snabbt reagera på och hantera situationer som kräver omedelbar uppmärksamhet. Detta samarbete är också ett steg mot att nå våra affärsmål och stärker vårt löfte om att alltid sträva efter att förbättra och utveckla våra tjänster.

Vi är glada över de framsteg vi har gjort tillsammans med Hedemora Energi och ser fram emot att fortsätta bygga på denna framgång. Det är samarbeten som dessa som hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera den service våra kunder förväntar sig, idag och i framtiden.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.