Vi stöttar bygden – ansök om sponsring från Dala Energi
Hoppa till innehåll

Vi stöttar bygden
– ansök om sponsring

Vi har förmånen att verka i en fantastisk bygd, med människor som på olika sätt bidrar till utvecklingen här. Att stötta olika lokala verksamheter är en självklarhet för oss, eftersom det rimmar väl med vår vision ”Tillsammans för bygdens bästa investering”. Om bygdens aktörer mår bra gör vi det också.

Sponsring

Faller er verksamhet eller idé in under något av nedanstående? Ja, då är ni berättigade att söka sponsorpengar från Dala Energi!

  • Tillhör ni vårt verksamhetsområde, det vill säga Rättvik, Leksand, Gagnef eller Säter? 
  • Är ni aktiva inom föreningslivet och bedriver verksamhet inom idrott eller kultur?  
  • Tillhör ni en förening eller organisation med goda idéer eller projekt som kan gynna bygdens utveckling? 
  • Avser ni anordna ett evenemang av något slag, som har positiva värden för andra människor och vårt samhälle? 

Vanliga frågor

När kan jag ansöka om sponsring?

Vi tar emot ansökningar under två perioder per år, under mars och september månad. Under dessa perioder går det att söka något av våra fastställda belopp: 3 000, 7 000, 10 000 eller valfritt belopp, dock max 25 000 kronor. 

När får jag svar?

Vi lämnar besked under april och oktober månad. Men vilken summa som kommer betalas ut meddelar vi så fort vi har gått igenom alla ansökningar. Summan är kopplad till hur väl vi finner att ansökan matchar de uppsatta kriterierna, med fokus på ”värden för människor i bygden”.

Kan jag söka ersättning för produkter från Dala Energi ?

Du som ansöker om ekonomisk ersättning för en produkt från Dala Energi (som byggström, belysning eller eventfiber) – beskriv produkten i kommentarsfältet i ansökan.

Krävs någon motprestation?

Dala Energi har rätten att använda mottagarens namn för att berätta om sponsringen. Vi vill också gärna att du som får stöttning av oss berättar om det, för medlemmar och närstående i olika sammanhang. Detta kan ske genom annonser, anslag eller på er webb. Du får gärna använda vår logga som du hittar för nedladdning här.

Skicka in er ansökan

Välkommen med er sponsringsansökan under våra ansökningsperioder:
Period 1 (1-31 mars)
Period 2 (1-30 september).

Vi stöttar bygden

Sagostig i Djura kom till liv

Djura Byalag ville bygga en sagostig till glädje för barnfamiljer i Djura och i dess närhet och ansökte om sponsring hos Dala Energi.

Vi stöttar bygden

”Detta var utan tvekan den bästa dagen i Gabriels liv”

Under december genomförde vi en julklappsutlottning till ett barn som skulle få dela en unik upplevelse med Leksands IF. Lotten föll på den lyckliga vinnaren Gabriel som fick haka på laget under en hel matchdag.

Vi stöttar bygden

Sommarens tennisskola i Rättvik blev tillgänglig för fler

Rättviks Tennisklubb anordnade tennisskola på utebanorna i Rättvik. Tack vare stödet från Dala Energi kunde de hålla nere deltagaravgiften och ordna utrustning för de som önskar låna tennisracket.

Skicka in er ansökan

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.