Dala Energis årsstämma – en av årets viktigaste träffar
Hoppa till innehåll

Dala Energis årsstämma – en av årets viktigaste träffar

Varje år ser vi fram emot årsstämman i Rättvik, där vi och våra aktieägare i Dala Energi samlas för uppdatera oss, diskutera framtiden och knyta kontakter.

En årlig höjdpunkt för våra aktieägare och oss

Varmt välkommen till vår årliga årsstämma – en central punkt för dialog och insyn för alla våra aktieägare. Detta är tillfället då vi tillsammans reflekterar över det föregående årets resultat och diskuterar vägen framåt.

Under stämman presenterar vår vd och styrelse årets höjdpunkter och strategiska planer, vilket ger dig som aktieägare en fördjupad förståelse för företagets riktning och ambitioner. Det är också en unik möjlighet att ställa frågor om och få insikt i företagets kärnverksamhet.

Efter de officiella punkterna finns möjlighet till mingel där du kan träffa andra aktieägare och utbyta tankar med både ledning och representanter från våra intressebolag. Det är en värdefull eftermiddag och kväll för att knyta kontakter, fördjupa kunskapen om vår verksamhet och ha trevligt tillsammans.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.