dala-energi-meny-investerare-2400

Bli Aktieägare i Dala Energi

Dala Energi AB (publ) finns noterade på Nasdaq First North Growth Market

Ett ägande i Dala Energi är ett ägande i en lokal drivkraft med syfte att ge ekonomisk avkastning, en sund samhällsutveckling och en hållbar miljö.

Dala Energis affärsidé är att erbjuda lösningar inom energi och digital kommunikation som hjälper människor och företag att leva och utvecklas i vår bygd på ett enkelt, effektivt och hållbart sätt.

Vårt fokus är att leverera en kundupplevelse som är lite mer.  Tillsammans vill vi verka för bygdens bästa investering.

 

Du kan inte själv gå direkt till börsen, Nasdaq First North Growth Market för att handla aktier. All handel sker genom medlemmar på börsen. Medlemmarna är banker, fondkommissionärer och mäklarfirmor som har tillstånd att bedriva värdepappersrörelse av Finansinspektionen, den statliga myndighet som övervakar finansbranschen. Nasdaq, som är Sveriges största börs, har över 150 medlemmar. Många av dem är svenska, men det är också internationella banker som vill kunna handla med svenska aktier.

Aktiehandeln sker under börsens öppettider, mellan klockan 9:00 och 17:30 måndag till fredag helgfria dagar. I praktiken kan du lägga en order om att köpa eller sälja aktier dygnet runt, beroende på hur din bank, fondkommissionär eller mäklare har öppet.

Ordern kommer inte att behandlas på börsen förrän den öppnar på morgonen.

Vill du bli aktieägare i Dala Energi kontakta din bank eller mäklare.

Hur köper man och säljer aktier, läs mer på Nasdaq

Länk till Dala Energis nyhetsportal på Cision. Klicka på ”Prenumerera” för att få mail när vi publicerar nyheter.