Magisk skogsvandring i Djura – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Magisk skogsvandring i Djura

  • 2 min read

Vid vårens sponsringsansökningar 2022 beviljade vi stöttning till IFK Djura/Djura Byalag som ville bygga en sagostig i Djura.

.

Djura Sagostig förväntas vara till glädje som besöksmål främst för barnfamiljer i Djura och i dess närhet, men även locka nyfikna besökare från andra orter och således öka Djuras attraktionskraft.

Sagostigen kommer kunna bidra till både fysisk aktivitet och social aktivitet i form av utflykter, men också gemenskap och engagemang i bygden.

Stigen riktar sig främst till barn i förskoleålder och ska kunna användas kontinuerligt av Djuras förskola, Fjärilen, som även kommer att bidra med egna skapelser från barnen.

Figurer och objekt ska skapas i väderbeständiga och ekologiskt hållbara material såsom trä, sten eller metall. Plast kommer att undvikas..

Vi hoppas sagostigen kommer till glädje för många spännande skogspromenader för både barn och föräldrar.

För att hitta hit:
Parkera vid gamla klubbstugan, vid slutet av Idrottsvägen i Djura (60.6147406, 15.0092849). Promenera sedan rakt fram så ser du skylten direkt. 

Se kartor på Djura.nu/sagostig

Foto: Djura Sagostig

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.