"Den bästa dagen i hans liv" – Dala Energi
Hoppa till innehåll

”Den bästa dagen i hans liv”

  • 2 min read

I december 2022 genomförde vi en utlottning i våra kanaler, en julklapp till ett barn som skulle få dela en unik upplevelse med Leksands IF. Lotten föll på den lyckliga vinnaren Gabriel som fick haka på laget under en hel matchdag.

Vi är glada att det blev en oförglömlig julklapp för Gabriel och vi delar med oss av mamma Angelicas ord om upplevelsen 💙

”Detta var utan tvekan den bästa dagen i Gabriels liv. Han har sovit med Alsings hockeyhandskar som han fick varje natt, hockeyklubban han fick av Zackrisson är den käraste ägodelen numera och tröjan med autograferna ska ramas in… Han började gråta på kvällen för att han inte ville gå och lägga sig, ”jag vill aldrig att denna dag ska ta slut, mamma”!

Gabriel har en svårt sjuk och multihandikappad lillasyster så han har fått/ får stå tillbaka mycket till följd av hennes behov. Denna dagen blev bara hans och som han behövde det! Han kommer aldrig att glömma det… Killarna i laget och tränarna/materialarna var helt fantastiska mot och med Gabriel och tog emot honom med öppna armar. Han kände sig sedd och bekräftad och hockeyintresset som redan var stort har nu gått över till någon besatthet😅

Tack för att ni gav honom den bästa dagen i hans liv!”

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.