Slider_1024x360px_soluppgang

Vi söker en EHS

I rollen som EHS ansvarar du för att strategiskt leda, utveckla och följa upp Dala Energis arbetsmiljö-, miljö- och säkerhetsarbete och säkerställa att dessa är på och bibehåller en hög nivå. I det arbetet blir du en viktig faktor i vårt högt ställda mål – att Dala Energi är en helt olycksfri arbetsplats.

I din roll fungerar du som specialiststöd för chefer, projektledare och medarbetare med kunskap om tillämpning av lagar, förordningar, regler och avtal inom området arbetsmiljö-, miljö- och säkerhet. Dina dagliga arbetsuppgifter består i att bevaka lagförändringar och säkerställa efterlevnad. Du stöttar, leder, driver och implementerar utvecklingsarbete av olika slag. I ett nära samarbete med företagets teknik- och entreprenadverksamhet genomför du revisioner, uppföljningar och utbildningar.

Länk till annons


 

Vi söker en Projektledare inriktning elnät

Som projektledare i våra större projekt inom el och fiber kommer du ha ett helhetsansvar att leverera projekt i linje med beställningen från start till mål. Du kommer att vara ytterst ansvarig för att förverkliga uppsatta mål och ha det övergripande ansvaret för att styra projekt till rätt kostnad, kvalitet och tid. Det är ett roligt, utmanande och stimulerande uppdrag som ställer krav på din struktur och samordningsförmåga. I rollen kommer du ha ett brett nätverk av kontakter med myndigheter, kommuner, markägare, konsulter, entreprenörer och framför allt våra kunder.

Länk till annons


Kommande lediga tjänster

Vi har en mängd spännande tjänster som kommer att annonseras under närmaste tiden.

  • Kundrelationer Kundansvarig Kundnära uppdrag
  • IT Mjukvaruarkitekt
  • IT Junior systemutvecklare 
  • Teknik Nätanalytiker
  • Produktägare Infrastrukturförvaltning
  • Entreprenad Projektledare
  • Entreprenad Projekt- och kunduppdragsledare

 

Close-up of human hand touching solar panel during Sunset

Jobba hos oss

I en hållbar värld behövs nya energilösningar. Vi behöver fler som vill göra skillnad, fler som brinner för bygdens utveckling och fler som vill ha ett av Sveriges viktigaste jobb. På Dala Energi är vi 80 medarbetare som varje dag bidrar till att vardagen fungerar för våra 34 000 kunder. Tillsammans för bygdens bästa investering är vår vision och något som genomsyrar relationerna vi har till bygden, kunder, ägare och medarbetare. Våra kunder, som också är våra grannar, vänner och affärsbekanta som lever här.

Nu söker vi fler som vill göra skillnad, nu och för framtiden. Vill du vara med på vår resa?


Söker vi dig utan att vi vet om det?

Vi står inför stora utmaningar vad gäller kompetensförsörjning inför framtiden. God kompetensförsörjning är avgörande för vår fortsatta utveckling och lönsamhet. Är du intresserad av att jobba hos oss och tror dig kunna tillföra vårt företag kompetens och driv framåt är du välkommen att skicka in din ansökan.

När du skickar in en spontanansökan eller ansökan om ex-jobb till oss är det vår HR-avdelning som ansvarar för personuppgiftsbehandlingen. Ansökan sparas i 6 månader och därefter raderas samtliga personuppgifter kopplade till denna mot bakgrund av GDPR.

Examensarbete

I slutet av din utbildning gör studenten ett självständigt arbete. Det kallas examensarbete eller uppsats beroende på ämnets inriktning och tradition. Här ska studenten använda sina kunskaper i praktiken, uppgiften ska därför stämma överens med studiernas inriktning. På Dala Energi är vi positiva till projektförslag på examensjobb.

Skicka in din ansökan om exjobb här


Praktikplats

Du som studerar på eftergymnasial utbildning, som t ex högskola eller universitet, kan göra en ansökan till oss om praktikplats.

Skicka in din ansökan om praktikplats här

Skärmavbild 2020-03-20 kl. 15.05.31