Slider_1024x360px_soluppgang

Vi söker en Projekt- och kunduppdragsledare fiber

Är du en ansvarstagande person med ett resultatdriv? Har du lätt för att ta initiativ och samarbeta med kunder och kollegor? Som projekt- och kunduppdragsledare fiber ingår du i ett team som tillsammans driver projekt som beställts av nya eller befintliga kunder till Dala Energis infrastrukturer, Elnät och Fibernät. Projekten består av nyanslutningar till fibernätet, mindre investeringsprojekt och kunduppdrag. Du planerar och projekterar dessa projekt och säkerställer att de levereras till rätt kostnad, i tid och med den kvalitet som överenskommits.

Länk till annons


Vi söker en Projekt- och Underhållsledare

Har du erfarenhet av att leda projekt? Har du elteknisk- eller elkraftsutbildning på högskolenivå och kanske någon form av fiberteknisk utbildning? Som medarbetare inom Entreprenadenheten är det betydelsefullt att du stimuleras av att ingå i laget och att du kan kombinera service och affärsmässighet på ett professionellt sätt.

Länk till annons


Vi söker en Chef Tekniker

I rollen som Chef Tekniker blir du en viktig kugge i det arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda våra elkrafts-, fiber- och eltekniker som består av ett gäng med hög kompetens och stort engagemang. Chef Tekniker ingår i Entreprenadavdelningens ledningsgrupp där ni tillsammans jobbar för att vara en effektiv, välmående, uppskattad och professionell leverantör samt värnar om avdelningens och Dala Energis kultur och värdegrund.

Länk till annons


Vi söker en ledande tekniker el – Entreprenad

Har du arbetat som elinstallatör och har lägst gymnasial utbildning inom elteknik? Är du strukturerad och ansvarsfull, och redo för en ledande roll som en förebild för andra? Är du initiativrik och söker en roll där du planerar, driver och följer upp arbeten i entreprenadprojekt? Läs mer och skicka in din ansökan redan idag.

Länk till annons 


Kommande lediga tjänster

Vi har en mängd spännande tjänster som kommer att annonseras under närmaste tiden.

 • Medarbetare & Hållbarhet Verksamhetsutvecklare – Kvalitet och Hållbarhet
 • Kundrelationer Kundansvarig Kundnära uppdrag
 • IT Mjukvaruarkitekt
 • IT Junior systemutvecklare 
 • Teknik Nätanalytiker
 • Produktägare Infrastrukturförvaltning
 • Entreprenad Projektledare
 • Entreprenad Projekt- och kunduppdragsledare
 • Entreprenad Tekniker kundnära uppdrag El
 • Entreprenad Elkraftstekniker
 • Entreprenad Fibertekniker

 

Close-up of human hand touching solar panel during Sunset

Jobba hos oss

I en hållbar värld behövs nya energilösningar. Vi behöver fler som vill göra skillnad, fler som brinner för bygdens utveckling och fler som vill ha ett av Sveriges viktigaste jobb. På Dala Energi är vi 80 medarbetare som varje dag bidrar till att vardagen fungerar för våra 34 000 kunder. Tillsammans för bygdens bästa investering är vår vision och något som genomsyrar relationerna vi har till bygden, kunder, ägare och medarbetare. Våra kunder, som också är våra grannar, vänner och affärsbekanta som lever här.

Nu söker vi fler som vill göra skillnad, nu och för framtiden. Vill du vara med på vår resa?


Söker vi dig utan att vi vet om det?

Vi står inför stora utmaningar vad gäller kompetensförsörjning inför framtiden. God kompetensförsörjning är avgörande för vår fortsatta utveckling och lönsamhet. Är du intresserad av att jobba hos oss och tror dig kunna tillföra vårt företag kompetens och driv framåt är du välkommen att skicka in din ansökan.

När du skickar in en spontanansökan eller ansökan om ex-jobb till oss är det vår HR-avdelning som ansvarar för personuppgiftsbehandlingen. Ansökan sparas i 6 månader och därefter raderas samtliga personuppgifter kopplade till denna mot bakgrund av GDPR.

Examensarbete

I slutet av din utbildning gör studenten ett självständigt arbete. Det kallas examensarbete eller uppsats beroende på ämnets inriktning och tradition. Här ska studenten använda sina kunskaper i praktiken, uppgiften ska därför stämma överens med studiernas inriktning. På Dala Energi är vi positiva till projektförslag på examensjobb.

Skicka in din ansökan om exjobb här


Praktikplats

Du som studerar på eftergymnasial utbildning, som t ex högskola eller universitet, kan göra en ansökan till oss om praktikplats.

Skicka in din ansökan om praktikplats här

Skärmavbild 2020-03-20 kl. 15.05.31