Slider_1024x360px_soluppgang

Jobba hos oss

I en hållbar värld behövs nya energilösningar. Vi behöver fler som vill göra skillnad, fler som brinner för bygdens utveckling och fler som vill ha ett av Sveriges viktigaste jobb. På Dala Energi är vi 80 medarbetare som varje dag bidrar till att vardagen fungerar för våra 34 000 kunder. Tillsammans för bygdens bästa investering är vår vision och något som genomsyrar relationerna vi har till bygden, kunder, ägare och medarbetare. Våra kunder, som också är våra grannar, vänner och affärsbekanta som lever här.

Nu söker vi fler som vill göra skillnad, nu och för framtiden. Vill du vara med på vår resa?

Spontanansökan

Vi står inför stora utmaningar vad gäller kompetensförsörjning inför framtiden. God kompetensförsörjning är avgörande för vår fortsatta utveckling och lönsamhet. Är du intresserad av att jobba hos oss och tror dig kunna tillföra vårt företag kompetens och driv framåt är du välkommen att skicka in din ansökan.

När du skickar in en spontanansökan eller ansökan om ex-jobb till oss är det vår HR-avdelning som ansvarar för personuppgiftsbehandlingen. Ansökan sparas i 6 månader och därefter raderas samtliga personuppgifter kopplade till denna mot bakgrund av GDPR.

Examensarbete

I slutet av din utbildning gör studenten ett självständigt arbete. Det kallas examensarbete eller uppsats beroende på ämnets inriktning och tradition. Här ska studenten använda sina kunskaper i praktiken, uppgiften ska därför stämma överens med studiernas inriktning. På Dala Energi är vi positiva till projektförslag på examensjobb.

Skicka in din ansökan om exjobb här


Praktikplats

Du som studerar på eftergymnasial utbildning, som t ex högskola eller universitet, kan göra en ansökan till oss om praktikplats.

Skicka in din ansökan om praktikplats här

Skärmavbild 2020-03-20 kl. 15.05.31