Slider_1024x360px_soluppgang

Vi samfakturerar med Dalakraft

Eftersom Dala Energi och Dalakraft redan har ett långtgående samarbete har vi bestämt oss för att underlätta för våra gemensamma kunder genom att fakturera tillsammans, med Dalakraft som avsändare. Läs mer om samfaktureringen med Dalakraft här. 

Autogiro

Autogiro är ett enkelt sätt att betala räkningar på och passar bra för återkommande räkningar. Med Autogiro dras betalningen automatiskt på rätt dag.

Du kan anmäla autogiro för Dalakraft genom att skriva ut, fylla i och skicka in autogiroblanketten.

E-faktura

Via din internetbank kan du beställa e-faktura. Då slipper du pappersfakturan och får dina fakturor direkt in i din internetbank. När du loggat in på din internetbank kan du söka information om e-faktura och därefter godkänna Dalakraft. Därefter godkänner du dragningen varje månad genom din internetbank.

Mejlfaktura (faktura via e-post)

Nu kan du även anmäla dig för mejlfaktura. Det innebär att när vi får din mejladress så sänder vi fakturan till din e-post. Fyll i formuläret till höger så kommer din faktura via mejl fortsättningsvis, och glöm inte att meddela oss om du ändrar din mejladress. Då fyller du i samma formulär på nytt. Mejlfaktura är ett bra komplement om du väljer autogiro.


Hållbarhetstips

För att helt undvika fysiska papper, välj både Autogiro och E-faktura eller Mejlfaktura. Då dras pengarna automatiskt och dina fakturor levereras till dig elektroniskt.


Har du tappat bort din faktura, söker en tidigare faktura eller vill veta din förbrukning?

Vill du se dina fakturor från och med maj 2022 loggar du in på Mina sidor hos Dalakraft

Vill du se fakturor till och med april 2022 loggar du in på Dala Energis Mina Sidor. Här ser du även din förbrukning.

 

Beställning av mejlfaktura

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt kundnummer (obligatorisk)

    Ditt personnummer