Värmevärden tar över fjärrvärmen – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Värmevärden tar över fjärrvärmen

  • 2 min read

Den 1 februari bildades Värmevärden Siljan AB, ett delägt bolag som ägs till 51 % av Värmevärden AB och resterande av Dala Energi och Rättviks kommun. Den 1 juli tar Värmevärden AB över all kontakt med våra fjärrvärmekunder, det innebär att den fakturan du får i juni blir din sista ifrån Dala Energi, och från och med nästa fakturering så är det Värmevärden som kommer att vara avsändare.

Vilka är Värmevärden?
Värmevärden äger och driver fjärrvärme i 12 kommuner runt om i Sverige. Just nu arbetar de för fullt med att integrera verksamheterna i Leksand och Rättvik i sin övriga verksamhet. Värmevärden är ett växande företag och tror på att jobba lokalt då varje ort har sina egna förutsättningar och vill finnas nära sina kunder. Så även om de är nya på orten så är driftpersonalen densamma, med skillnaden att de backas upp av Värmevärdens 100 medarbetare. Mer information om Värmevärden hittar du på deras hemsida, varmevarden.se.

Jag har frågor gällande min faktura, vem ska jag kontakta?
Har du frågor om din faktura du fått i juni eller tidigare fakturor där avsändaren är Dala Energi så kontaktar du som vanligt vår kundkontakt på 0247-738 00 eller info@dalaenergi.se. Om du däremot får frågor vid nästa faktura, där Värmevärden är avsändare, så kontaktar du Värmevärdens kundservice på 0200-75 16 60 eller kundservice@varmevarden.se.


Behöver jag kontakta Värmevärden för att få nästa faktura?

Nästa månad kommer du att få en pappersfaktura, men med den nya avsändaren Värmevärden på kuvertet. Oavsett vilket betalningsalternativ du har idag, så kommer den fakturan via post. Med den fakturan följer information om hur du väljer nytt betalningssätt, detta för att Värmevärden Siljan AB är en ny juridisk person med ett annat bankgiro.


Avslutningsvis vill vi tacka alla våra fjärrvärmekunder för visat förtroende. Vi är övertygade om att det nya partnerskapet med Värmevärden kommer att skapa en starkare värmeverksamhet och på ett effektivt sätt kommer att bidra till att hjälpa människor och företag att leva och utvecklas i vår bygd på ett enkelt och hållbart sätt.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.