Bli delägare i Dala Energi vid nyemission – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Bli delägare i Dala Energi vid nyemission

  • 2 min read

Att vara delägare i sitt lokala energibolag är något unikt. Vi erbjuder lösningar som hjälper människor och företag att leva och utvecklas i vår bygd på ett enkelt, effektivt och hållbart sätt. Ägare, kunder och medarbetare – tillsammans är vi Dala Energi.

Dala Energi fortsätter att växa och genomför en ägarspridning genom nyemission som värnar om vår ägarmodell – ett privat ägande genom 3 500 aktieägare som till stor del är förankrade i bygden – tillsammans med kommunerna där vi är verksamma.

Mellan 8 juni och 21 augusti sker teckning av nya aktier vid en nyemission, läs mer om hur du blir aktieägare på vår handelsplats, pepins.com.

 Länk till vårt Memorandum.

Att vara aktieägare i Dala Energi är mer än bara ett ägande. Det är en investering i den bygd vi lever i och arbetar för och en investering i framtidens smarta och hållbara lösningar.

Dala Energi har en lång historia som startade med att Sverige elektrifierades genom ett lokalt engagemang för bygdens utveckling. Idag, över 120 år senare, tillhandahåller vi lösningar inom energi och digital kommunikation som hjälper människor och företag att leva och utvecklas i vår bygd på ett enkelt, effektivt och hållbart sätt.

Vi gör skillnad för våra 33 000 kunder varje dag och vår målsättning är att alltid överträffa kundens förväntningar i en kundupplevelse som är Lite mer.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.