Power walk för IFK Rättvik Bandy – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Power walk för IFK Rättvik Bandy

  • 2 min read

Lördagen den 18 november arrangerar IFK Rättvik Bandy en familjedag. Syftet är att få fler barn och unga att få upp ögonen för sporten – och att samla in pengar till klubbkassan. Du kan bidra genom att gå den tre kilometer långa Power walken som arrangeras i samarbete med Dalakraft och Dala Energi.

Med en önskan att inspirera yngre generationer till sporten, syftar evenemanget också till att förstärka klubbkassan.

– Vår ambition är att bidra till att barn och ungdomar i Rättvik får en meningsfull och sund fritid. Det är bland annat därför vi arrangerar vår familjedag, där vi hoppas att så många som möjligt går vår Power walk, säger Matti Myllykoski, klubbchef i IFK Rättvik Bandy.

Matti förklarar att Power walken är en uppfriskande promenad längs en tre kilometer lång bana, anpassad även för rullstolar och barnvagnar. Samtidigt som du tränar hjärtat, ger du även med hjärtat.

– Det kostar 100 kronor – eller frivilligt högre belopp – att delta. Vi har som mål att under hösten fram till och med Power walken samla in 100 000 kronor till klubbkassan. Vi är redan igång med insamlingen genom att spelarna själva delar den i sina kanaler, berättar Matti.

Dala Energi och Dalakraft i samverkan för IFK Rättvik Bandy
Med stöd från Dalakraft har en digital insamlingssida skapats för att underlätta bidrag till klubben.

Matti uttrycker sin tacksamhet: ”Vi uppskattar verkligen det stöd vi får från Dalakraft och Dala Energi. För en förening som vår är sådana partnerskap ovärderliga.”

Pengarna ska oavkortat gå till att utveckla föreningens verksamhet.

Se både damerna och herrarna
Under familjedagen ska föreningen såklart också passa på att visa upp sin sport.

– Vi har samlat både dam- och herrlagen som ska spela matcher. Damerna möter Uppsala klockan 13 och herrarna möter Motala klockan 17. Däremellan bjuder vi på godisregn, skattjakt, ansiktsmålning, möjlighet att träffa idolerna i dam- och herrlagen – och naturligtvis Power walken! Vi hoppas verkligen att så många som möjligt tar chansen och går den. Nog för att man kan skänka pengar ändå, men vi vill ju främja folkhälsan, avslutar Matti.

För att delta, registrera dig här.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.