Boda Hembygdsförening – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Boda Hembygdsförening

  • 1 min read

Vi har sett mängder av evenemang och konserter tvingats ställa in i år. Men i kriser kan det även födas nya kreativa lösningar, ett exempel på detta är ett initiativ ifrån Boda Hembygdsförening, som ville göra något positivt utifrån de möjligheter som ändå finns med nuvarande teknik.

Därför finns nu möjligheten att ta del av en hel konsertserie kostnadsfritt ifrån din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Några artister som uppträder är Good HarvestOrsa Spelmän, Jonas Viklund & Martin Sturfält med många fler.

Den första konserten sänds på fredag, den 26 juni kl 19:00. Koppla upp dig till datorn eller din TV och ha en fin musikupplevelse själv eller tillsammans med vänner i soffan framför TVn. Om du inte vet hur man gör med tekniken? Ta hjälp av någon bekant, barn eller barnbarn!

Här hittar du länkar till konserterna. 

Evenemanget stöttar vi på Dala Energi tillsammans med våra vänner på Boda HembygdsföreningKulturens BildningsverksamhetMalungs folkhögskolaERIC SAHLSTRÖM INSTITUTETDalakraftMusik i DalarnaKulturrådetSvenska kyrkan Rättvik Boda Ore samt @Musik vid Siljan.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.