Aktieträffen ställs in – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Aktieträffen ställs in

  • 1 min read

Vi har som tradition att bjuda in våra aktieägare varje år till vår välbesökta och uppskattade bolagsstämma. I år satte pandemin stopp för planerna om den traditionella stämman som planerats på Rättvik Arena, och vi hade inget annat val än att ställa in. Årets bolagsstämma genomfördes istället med ett begränsat antal deltagare på Dalhallas scen och med live-sändning för de som önskade delta digitalt.

In i det sista planerade vi ändå för en aktieträff i Dalhalla, men tvingas nu konstatera att då folkhälsomyndigheten inte lättat på restriktionerna måste vi flytta fram även dessa planer. Vi vill i allra högsta grad ta vårt ansvar för att inte smittspridningen ska ta fart igen i Dalarna.

Vi beklagar detta, men vi kommer tillbaka nästa år med inbjudan till bolagsstämman 2021 och hoppas att vi ses då. Till dess önskar vi att du håller i och håller ut och fortsätter vara rädd om dig och de sköra.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.