Tillfällig fiberanslutning från Dala Energi – vid byggnation och event
Hoppa till innehåll

Tillfällig fiberanslutning vid byggnation och evenemang

Med tillfällig fiberanslutning via Dala Energi säkerställer ni att ert event får en stabil och störningsfri uppkoppling. Kom ihåg att ansöka i god tid, för att vi ska kunna ta fram en teknisk lösning som är anpassad för just era behov.

Tillfällig fiberanslutning för verksamheter och evenemang i våra kommuner

Ska ni anordna ett event i Rättvik, Leksand, Gagnef eller Säters kommun och behöver en stabil fiberanslutning för trådlösa kassasystem, biljettsystem eller wifi till besökarna? Vi kan hjälpa er med en tillfällig fiberanslutning så att evenemanget får en stabil uppkoppling.

Lokala leverantörer
Vi samarbetar med lokala leverantörer och hjälper er med installation, drift och nedmontering. Vi erbjuder också utrustningsuthyrning och kan skräddarsy en teknisk lösning för just ert event. Fyll i kontaktuppgifter här intill, så återkommer vi med eventuella frågor och senare en offert.

Ansök i god tid
Tillfällig fiberanslutning är ett samarbete mellan Dala Energi och lokala leverantörer. Tänk på att vi behöver er ansökan i god tid, minst tre månader före eventet, för att kunna skapa en passande teknisk lösning.

Behöver ni hjälp med annat?

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.