Serviceavtal för er verksamhet – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Serviceavtal – där säkerhet
och trygghet är i fokus

På Dala Energi är vi engagerade i att erbjuda våra högspänningskunder den högsta nivån av service och trygghet. Därför har vi utformat ett serviceavtal som säkerställer att er högspänningsanläggning inte bara fungerar effektivt utan också uppfyller alla säkerhetskrav.

Årlig översyn för optimal funktion
Genom vårt serviceavtal erbjuder vi en årlig översyn av er anläggning. Detta innebär att våra experter noggrant kontrollerar varje komponent i er högspänningsanläggning för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Vi förstår att detaljerna är avgörande och att många av de viktigaste aspekterna av en anläggning kan vara osynliga för det otränade ögat.

Expertis som ger sinnesro
Våra kvalificerade tekniker har den expertis som krävs för att identifiera och åtgärda potentiella problem innan de blir allvarliga. Vi tar säkerheten på största allvar och vårt mål är att din anläggning ska vara lika trygg som den är effektiv.

Protokoll som visar anläggningens hälsa
Efter varje översyn får ni ett detaljerat protokoll som ger en klar bild av anläggningens skick. Detta protokoll är ett värdefullt dokument som visar att ni har tagit rätt steg för att säkerställa anläggningens integritet och era medarbetares säkerhet.

Vi är här för att ge er den service och expertis ni behöver för att hålla er högspänningsanläggning i toppskick. Kontakta oss för att upptäcka hur vårt serviceavtal kan ge er anläggning den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar.

Relaterade länkar

Kontaktperson

Nyckelkundsansvarig – Företag

Mikael Eliz

mikael.eliz@dalaenergi.se
+46 (0)247-73833

Beställ tjänster i vårt elnät

Vi vill försäkra oss om att er verksamhet har en säker och felfri elförsörjning och erbjuder en rad tjänster för att underlätta för er.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.