Anmäl elnätsavtalet vid in- och utflyttning – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Glöm inte elnätsavtalet när ni flyttar in eller ut

Här gör ni enkelt en flyttanmälan när ni ska flytta in i en fastighet i Dala Energis område, eller när ni står inför en flytt härifrån. Oavsett vilket håll ni är på väg hjälper vi er till en smidig flytt.

Anmäl er flytt

Som verksam i Leksand, Rättvik, Gagnef eller Säter är ni kopplade till vårt elnät, och om det är dags att flytta, ja då anmäler ni det enkelt här på vår webbplats.

Flyttanmälan gör ni 30 dagar innan er utflytt. Om ni har möjlighet kan ni tidigt tipsa den som flyttar in eller ut att kontakta oss – för att göra övergången smidigare för alla.

Vad är skillnaden på elnätsavtal och elavtal?

Er fastighet behöver två typer av elavtal, elnät och elhandelsavtal. Elnätet är det som transporterar elen genom elledningar till er fastighet, och elhandeln är den ni väljer att köpa elen ni förbrukar av.

Vi på Dala Energi står för drift och underhåll av elnätet. Om ni har frågor om eller vill teckna ett elavtal hänvisar vi er till vårt anvisade elhandelsbolag Dalakraft.

Behöver ni hjälp med annat?

Beställ tjänster i vårt elnät

Vi vill försäkra oss om att er verksamhet har en säker och felfri elförsörjning och erbjuder en rad tjänster för att underlätta för er.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.