Musikkväll Leksand – "Vi fick till den där magin" – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Musikkväll Leksand – ”Vi fick till den där magin”

  • 3 min read

I den första sponsringsperioden 2024 fick vi en ansökan och beviljade stöd till evenemanget ”Musikkväll Leksand”. Så här beskriver Stiko Per Larsson, en av arrangörerna, tanken bakom arrangemanget.

Musikkväll Leksand är en dröm som gått i uppfyllelse för oss. Vi ville göra ett musikarrangemang i Leksand för alla, oavsett storlek på plånboken. En kväll där musiken och några av landets främsta låtskrivare fick chansen att sjunga och berätta om sina sånger, i en fantastisk miljö vid Hembygdsgårdarna i Leksand. Man får betala det man kan, via en frivillig entré. Inga förköp eller biljetter och självklart är konserten alkoholfritt.


I somras var det andra året vi genomförde Musikkväll Leksand och det är så otroligt roligt och givande. Människorna i publiken är lyhörda och helt med på att en bra konsert är ett samspel mellan artister och publik. 

Vi fick till den där magin som kan vara så lätt att prata eller stoja bort. Vi räknade till 750 besökare under kvällen, det är ungefär så många som får plats så det känns fantastiskt. 


Vi skulle aldrig klara att genomföra ett sådant här musikarrangemang utan hjälp. Dala Energi hjälper oss med medel att genomföra Musikväll Leksand och det betyder så otroligt mycket. Det hade liksom inte gått annars. 

Vi vill fortsätta bygga på det här, göra vårt evenemang till en återkommande och självklar programpunkt i Leksands sommarkalender. Musik inspirerar, väcker känslor och tankar och så är det himla trevligt att gå på konsert. 

Alla som vill ska få chansen att uppleva det. Tusen tack, Dala Energi! Ni gör skillnad. 

Hälsningar från arrangangörerna bakom Musikkväll Leksand

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.