Rondering av gatubelysning i Leksand och Rättvik – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Rondering av gatubelysning i Leksand och Rättvik

  • 1 min read

Vi går mot mörkare tider och gatubelysningen gör vår vardag enklare och tryggare. Dala Energi sköter underhållet av gatubelysningen i Leksand och Rättvik på uppdrag av kommunerna. I Gagnef och Säter sköter kommunerna själva underhållet.

Igår påbörjades höstens rondering av gatubelysning. Vi inledde arbetet igår i Rättviks kommun och på måndag övergår vi till Leksands kommun.

Rondering innebär att vi åker när det mörknat och noterar samtliga mörka lampor för att få en bild av hur många det är och hur vi på ett så effektivt och smidigt sätt som möjligt ska kunna laga dessa.

Dala Energis fordon kommer därför att ses köras långsamt runt i byarna runtom i kommunerna under denna vecka och nästa. Därefter kommer vi att åtgärda identifierade fel och vår plan är att vara klara i slutet av oktober.

Har du en trasig gatlampa nära dig kan du alltid anmäla det genom att klicka här. Det är viktigt att du anger stolpnumret som du hittar på gatlampan.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.