Vi utses till Excellent Arbetsgivare för andra året i rad! – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Vi utses till Excellent Arbetsgivare för andra året i rad!

  • 2 min read
Excellent Arbetsgivare andra året i rad

Det är med stor stolthet och glädje vi delar nyheten att vi för andra året i rad har erhållit utmärkelsen som ’Excellent Arbetsgivare’ i Nyckeltalsinstitutets årliga mätning av Attraktiv Arbetsgivarindex!

Detta är ett bevis på det hårda arbete och den dedikation som var och en av våra medarbetare visar varje dag.

Att återigen hamna på topplistan över Sveriges Attraktivaste Arbetsplatser är en ära och ett kvitto på vårt kontinuerliga arbete med att prioritera medarbetarnas välmående och trivsel. Vi är övertygade om att en positiv arbetsmiljö är nyckeln till framgång, och vi är stolta över att våra insatser har blivit erkända på en högre nivå.

Vår placering i Attraktiv Arbetsgivarindex är ett resultat av vårt dedikerade arbete med att främja en inkluderande kultur, erbjuda utvecklingsmöjligheter och skapa en balans mellan arbete och fritid för våra medarbetare. Vi är övertygade om att en nöjd och motiverad personal är avgörande för vår fortsatta tillväxt och framgång.

Dala Energi är en Excellent Arbetsgivare 2024

Vi ser denna placering som ett incitament att fortsätta vårt arbete med att vara en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Tack till alla våra fantastiska medarbetare som varje dag bidrar till att göra Dala Energi till en sådan attraktiv arbetsplats!

Tillsammans fortsätter vi att driva vår kultur framåt!

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.