Bedragare/oseriösa telefonförsäljare – Dala Energi
Hoppa till innehåll

Bedragare/oseriösa telefonförsäljare

  • 1 min read

I perioder förekommer olika typer av oseriös försäljning av framför allt elavtal. Och då och då får vi indikationer ifrån vår kundkontakt att ni – våra kunder – blivit uppringda av telefonbedragare eller oseriösa försäljare. Det händer också att vårt namn används i syfte att lura till sig en kunds konto- och kontaktuppgifter.

Det har dessvärre kommit till vår kännedom att en av våra kunder igår kväll uppmanades att på telefon att utge sina personliga bankuppgifter för att uppringaren skulle kunna ”återbetala en för hög inbetalning av en faktura”.

Vi kan inte nog understryka att detta inte stämmer och tycker det är beklagligt att dessa tvivelaktiga försäljningsmetoder påverkar er, och även vårt varumärke Dala Energi. Vårt anvisade elhandelsbolag är Dalakraft.

Vi påminner gärna om dina rättigheter som konsument ifrån Konsumenternas energimarknadsbyrå https://bit.ly/3jeUUN9

Som din lokala leverantör finns vi nära om du har funderingar runt detta. Vår kundkontakt når du på 0247-738 00 eller info@dalaenergi.se.

Tillsammans för bygdens bästa investering

Kontakta oss


Adress:
Dala Energi AB
Postadress: Box 254, 793 26 Leksand

Kundservice: 0247-738 00

Epost: info@dalaenergi.se

Chatta med oss

Vi har just nu x pågående störningar i elnätet.

Ring 0247-738 99 vid strömavbrott.

Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon.

Eller gå till sidan för avbrott.