dala-energi-startbild-2500
Allmänt /

Stäng Corona

Av omsorg för våra kunder, anställda, ägare och bygden i stort tycker vi det är viktigt att vi på Dala Energi bidrar till att smittspridningen av coronaviruset begränsas. För att ta vårt ansvar har vi genomfört en rad åtgärder internt och vi fortsätter följa och agera efter de råd och rekommendationer som regeringen och andra myndigheter beslutar om.

Vi fortsätter dock att genomföra förbokade besök hos våra kunder, förutsatt att ingen uppvisar sjukdomssymptom. Det är av högsta vikt att du som har ett förbokat besök hör av dig och bokar om utifall du känner dig sjuk. På samma sätt har vi på Dala Energi beslutat att i de fall en medarbetare känner sig sjuk, eller har anhöriga i hemmet som är sjuka, avstår ifrån att vistas på arbetsplatsen för allas trygghet.

Tillsammans hoppas vi kunna bidra till minskad smittspridning och hoppas på din förståelse! Du som vill komma i kontakt med oss når oss som vanligt via vår kundkontakt på telefon 0247-738 00, mail info@dalaenergi.se eller via chatten på vår hemsida.