dala-energi-startbild-2500
Allmänt /

Stäng I Dala Energi vid nyemission

Att vara delägare i sitt lokala energibolag är något unikt. Vi erbjuder lösningar som hjälper människor och företag att leva och utvecklas i vår bygd på ett enkelt, effektivt och hållbart sätt. Ägare, kunder och medarbetare – tillsammans är vi Dala Energi.

Dala Energi fortsätter att växa och genomför en ägarspridning genom nyemission som värnar om vår ägarmodell – ett privat ägande genom 3 500 aktieägare som till stor del är förankrade i bygden – tillsammans med kommunerna där vi är verksamma.

Mellan 8 juni och 21 augusti sker teckning av nya aktier vid en nyemission, läs mer om hur du blir aktieägare på vår handelsplats, pepins.com.

Länk till vårt Memorandum.

 

Att vara aktieägare i Dala Energi är mer än bara ett ägande. Det är en investering i den bygd vi lever i och arbetar för och en investering i framtidens smarta och hållbara lösningar.

Dala Energi har en lång historia som startade med att Sverige elektrifierades genom ett lokalt engagemang för bygdens utveckling. Idag, över 120 år senare, tillhandahåller vi lösningar inom energi och digital kommunikation som hjälper människor och företag att leva och utvecklas i vår bygd på ett enkelt, effektivt och hållbart sätt.

Vi gör skillnad för våra 33 000 kunder varje dag och vår målsättning är att alltid överträffa kundens förväntningar i en kundupplevelse som är Lite mer.