dala-energi-meny-fibernat-2400

Fibernät från Dala Energi

Med fibernät installerat i din vägg uppgraderar du din fastighet för framtiden. Du får en överlägsen kommunikationsteknik som skapar möjligheter – och sänker dina kostnader.

Här kan du se hela tjänsteutbudet på stadsnätsportalen

Anslutning fiber

Vill du veta om dina möjligheter att installera fiber, så ta kontakt med vår kundservice. Vi undersöker då dina möjligheter och återkommer till dig.

Tillfällig fiber

Är du arrangör och planerar för ett tillfälligt event där du har behov av uppkoppling till t ex kassasystem, eller wifi till biljetterna? Då kan du ansöka om tillfällig fiber.

Fem steg till fiberanslutning

Följ din fiberutbyggnad via vår sida för pågående fiberprojekt.

Så här går en fiberanslutning till steg för steg

fiberbyggnation_10_steg_till_fiber

 

Kom igång med fibertjänster

Med vårt snabba, framtidssäkra fibernät har du tillgång till TV, telefoni och alla andra tjänster som finns tillgängliga via internet. Är du redan ansluten prova redan idag.

Via vår tjänsteportal hittar du hela tjänsteutbudet. 

Välj tjänster från tjänsteportalen

I samband med att du blir ansluten till Dala Energi kan du komma att bli kontaktad av tjänsteportalens tjänsteleverantörer som vill erbjuda sitt tjänsteutbud.

3 enkla steg för att komma igång:

  1. Anslut nätverkskabeln till datorn
  2. Öppna webbläsaren i datorn
  3. Beställ tjänst via tjänsteportalen

Serviceavtal fiber

Med din fiberanslutning hos Dala Energi följer ett serviceavtal med en månatlig serviceavgift. Avgiften faktureras på elnätsfakturan till den som står på elen för fastigheten. Serviceavtalet ger dig en tryggare fiberleverans och enklare delavhjälpning.

Läs mer